leaf-logo

Om oss

Ditt inre

Mitt namn är Wioletta Pilhav. Jag har arbetat som frisör och studerade parallellt till samtalsterapeut med EFB metod samt Regression. Under denna tid väcktes mitt intresse för det alternativa och där började min resa mot en bättre hälsa samt hittade jag mitt livssyfte. Min passion är att arbeta med människor, få de att bli medvetna och genom vägledning hitta sin egen väg till hälsa, välmående samt förändring. Jag började därefter utbilda mig till undersköterska inom psykiatrin och arbetar tills idag som Friskvårdsterapeut. Under de sista 17 åren har jag kompletterat nedanstående utbildningar:

– Reki healing 1 & 2
– NADA Öronakupunktur
– Kosmetisk akupunktur
– Regndroppsmassage
– Andlig Coachning

Mitt namn är Arianna Pilhav, jag är i grund och botten Socionom och arbetat med människor sedan 2013. Från tidig ålder har jag haft ett intresse för det alternativa, då jag är uppvuxen med min mamma som inspirerat mig och väckt min nyfikenhet för självhjälp samt personlig utveckling

Under min arbetstid har jag stött på många kollegor som blivit sjukskrivna på grund av stress och arbetsmiljön. Jag själv har varit på väg att bli utbränd, jag började glömma bort saker, tog bort viktiga saker i mitt liv för att hinna med arbetet samt upplevde en extrem trötthet i kroppen och värk i musklerna. Där började mitt intresse med att arbeta som Stresscoach. Jag är Licencierad Stresscoach och har gått min utbildning hos Anna Hallén och Maria Helander. Utbildningen är kvalitetssäkrad och godkänd av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. 

Jag brinner för att få människor att må bra i kropp och själ. Genom min vägledning och mina verktyg vill jag att du ska hitta balans i livet – både i vardagen och i arbetet.