Behandlingar

beach-book-hand-1730560 (1)

Stresshantering

Välkommen du har tagit första steget mot att investera i din hälsa…Det kommer krävas mentalt och emotionellt engagemang från din sida, men du kan känna dig trygg då jag går bredvid och stöttar dig på din resa mot att bli ditt bästa JAG.

sarah-gray-351935-unsplash

EFB Metod

Vill du komma i kontakt med känslor, både fysiska och psykiska. Stressen i din vardag, dina måsten, gränssättning, ditt sanna jag, känna dig mer tillfreds, leva i nuet och få mer glädje? Då tycker vi att du ska testa Energy Flow Breathing – Energiflödesandning. 

unnamed

Regndroppsmassage

Regndroppsteknik/massage är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer samt minskar stress. Detta är en behandling för både kropp och själ.

pexels-photo-906056 (1)

Reiki Healing

Metoden ger fantastiska effekter på kropp och själ samt lämpar sig mycket väl för att motverka stress och utbrändhet, för sömn- och koncentrationsproblem, depressioner, ångest, energilöshet, för att läka och hela själsliga problem men hjälper även mot kroppsliga problem. 

Ditt inre vatten händer

Öronakupunktur

Traditionell Kinesisk Medicin TKM är ett av världens äldsta medicinska system och bygger på flertusenåriga teorier och erfarenheter. Behandlingarna är individuellt anpassade och syftet är att stimulera kroppens självläkningsprocess till att uppnå fysisk och psykisk balans med hjälp av  akupunktur.

daytime-girl-hands-1414047

Kosmetisk akupunktur

Med kosmetisk ansiktsakupunktur kan du bland annat behandla rynkor, slapp hud och påsar under ögonen. Vårt ansikte speglar vilken livsstil vi har och har vi en obalans i kroppen på grund av att vi tex stressar, har dåliga kostvanor och sover dåligt, så syns det i ansiktet. 

vägen TILL BALANS, HÄLSA & VÄLBEFINNANDE.